Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag minns försvinner


Blekningsmedel på mina ord

Att först se dig i rummet
Gjorde mig så varm inombords
Att jag bara vill hålla om dig
Men allt gick inte som jag hade tänkt

Vi föll för varandra
Att sedan få känna
Dem heta läppar
Emot mina

Var en dröm för mig

Allt det bleks idag.....

Att aldrig få se solen igen
Att aldrig få se min kärlek igen
Att aldrig få se dem jag älskar igen...

Att aldrig få kyssa min kärlek


Gör ont




Fri vers av Ögonsten
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-01-02 12:24



Bookmark and Share


    Elmo
Allt du minns försvinner nog inte (:
Otroligt fin dikt.
Kramar.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ögonsten