Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt i mitt liv är i bitar


Glasbitar

Du ser ett glas gå kras
I tusen bitar!
Precis som mina tusen ord!

Tusen
ord

Tusen
bitar

Tusen poeter
Tusentals barn
Tusen av allt...




Fri vers av Ögonsten
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-12-08 15:43



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
men...är allt i bitar?? ja, vad ska jag säga? tänker på dig :)
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ögonsten