Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska som jag gjort förut!

Hur är det med alla minnen i livet ?

Hur är det med alla händelser som lämnades olösta?

Jag kan känna solen, jag kan andas själen.

Jag ska älska som jag gjort förut.

Jag släpper allt fritt

En annan sak infinner sig
Själens lilla värmandes ljus




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-05 10:35



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart vackert! Applåderar ☼
2011-05-06

  anits VIP
Mycket vackert.
2011-05-05

  En strimma av guld
Stark dikt som ger mig positiv känsla. En ödmjukhet inför livet och kärleken att våga känna.

"En annan sak infinner sig
Själens lilla värmandes ljus"
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin