Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imoln

 

 

i molnet

lades

mig

 

ljus

 

såg en man vandra

vandra i skogen

han lade händer

till träd

 

såg en man sitta på drömtrappa

silverblad stämjärn

ringlande spån

lockar

låg leende runt

mannens fötter

då och i

stannade han

lyfte blicken fram

handen smekte mjukt

stadigvackert

säkert

ögonen mannens lindade

 kärlek runt

 

rundade former

hals

ansikte

 

mannen  lenade med sandpapper gnistrande

smorde masserade in med olja

 

mannen  sträckte händer in i solvärldar

spände strängar

 

lade stråke an

 

såg en man resa

sitta under träd i

körsbärslunden

 

så är jag en fiol i dina händer

lägg mig till ditt bröst

luta ditt huvud till mig

så jag kan andas dina ögon

rör vid mina strängar

och jag skall

sjunga för dig

mina

vackraste

sånger

 

de jag alltid burit

för dig

 

så hörde mannen

vid vaknandet

låg en

körsbärsblomma

precis

 

där 

 

 

i molnet

lades

mig

 

dröm

 

ur mitt inres vita




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-05 13:42



Bookmark and Share


  MoonCalled
Så otroligt vacker
2011-05-06

  Osvalds_Dotter VIP
"ur mitt inres vita".....

Tack.

//Jenny
2011-05-06

  Anna*
Ljuvligt vackert! Applåderar och sparar ♥
2011-05-06

  Ninananonia VIP
:) Underbar! :)
2011-05-05

  Elaine.S VIP
Kärleken i vidrörandet och skapandet...
2011-05-05

  Mow Dean VIP
du har en helt egen stil.
du skriver så lätt, och elegant.

tack!
2011-05-05

    ej medlem längre
Jag tycker om denna smått psykedeliska resa,din kärlek.wow!!!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser