Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan om man vill

Ur en synpunkt från gårdagen växer undran över livet sig stor

Jag trampar på stigar jag känner igen,men den lyser sig stark. Förändringen

Genomskinligt, skådar jag den i dagsljus. Förundras över enkelheten, med en liten förbättring

Trotsar inbiten envishet, skuggar jaget med en hand. Känner lättnaden

Förändringens vindar blåser med mig. Jag ler. Man kan. Om man vill




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 15:34



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart! Yippieee!
2011-05-05

  M.A.J.R
Ett wow till denna text mycket bra gjort =)
2011-05-05

  aol
bra betänkansvärd text
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP