Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okänt datum 2010


Nu.

Jag kan inte låta bli att uppmärksamma
En illavarslande ilning genom mitt hjärta
Då jag ser
Dig

Kyssa

Din egen spegelbild.
Och det är inte utan att jag undrar
Hur dina läppar smakar
Och hur din tunga känns

Mellan mina ben.




Fri vers (Spoken word/Slam) av FiiAFFs!
Läst 586 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 18:27



Bookmark and Share


  Vall-H
Härligt grov och primal.

Grym text.
2011-12-04

    Heiding
Den förvånade mig... minst sagt... fin... något mer vulgär än jag trodde den skulle vara, men jag gillar den.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!