Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon den där

Hon är inte alltid så lätt att ha att göra med,
Hon den där.

Hon drar ofta skämt,
Som är så tråkiga och dåliga
Att det alltid är roligt ändå.

Hon snöar in sig på saker,
Och fyller huvudet med onödig information
Så hon kan alltid svara på de konstigaste frågorna.

Hon ritar ofta,
Men inte kan hon se
Hur otroligt duktig hon är.

Och skriver gör hon
Men hon jämför sig med andra
Och inser inte att det hon skriver är minst lika bra.

Hon samlar på sig massor av skräp
Som ligger och tar plats
Till den dagen hon gör vacker konst av det.

Hon ber om din kritik,
Men gör som hon själv ville från början
Och i nittionio fall av hundra hade hon rätt.

Oftast vill hon stanna hemma,
När vi andra åker iväg
Och varje gång så önskar vi att hon var med.

Hon sover inte vissa nätter
Ibland stannar hon uppe
För att hålla andra nattugglor sällskap framför Netflix.

Ibland blir hon arg
Och skriker och gråter
Och gör sitt bästa för att bli hörd och förstådd.

Ibland blir hon ledsen
Och låser in sig någonstans
Och vi önskar att hon ville låta oss komma in.

Känslomässigt öppen som en mussla
Eller en sluten björnsax
Fastän allt vi vill är att hjälpa.

Ibland är hon så himla envis
Att oavsett hur vi tjatar
Så kan hon inte uppskatta sig själv.

Hon tror oftast att vi ljuger
När vi säger att vi älskar henne
För hon tror inte på att någon kan älska henne, som har så mycket fel.

Och aldrig kan hon förstå
Att det är alla fel
Som gör henne unik och underbar.

Hon är inte alltid så lätt att ha att göra med,
Hon den där,
Fröken Karlsson.




Bunden vers av FiiAFFs!
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-04 20:27



Bookmark and Share


    kivu
Åh gillar denna verkligen!
2015-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det finns det ingen onödig information.
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!