Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Siluetter i skuggorna
Som vill mig illa.
Väntar, på att jag ska gå nära nog
Så de når mig.

Ögon i mörkret
Som stirrar på mig för att se mina fel.
Ser igenom mina kläder och mitt skinn.
Törstar efter blodet som rusar.

Händer under min säng
Som kommer greppa mina fötter
Och dra mig med vid första tillfälle som ges.

Långa fingrar med krökta klor
River av min hud
Och plockar ut maskar som krupit inuti.

En önskan om att vakna upp
Ur denna mardröm
Spricker som en ballong då jag inser

Att jag inte sover.




Fri vers av FiiAFFs!
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!