Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fått vara fri

I handen höll du din mors hjärta, alltid vekt av kärlek

Men kärleken tröstade inte när ditt liv kändes hårt och kallt

Som tröst flöt morfinet i dina ådror, dina demoners skuggor log

Lidandet bjöd upp till dans mot döden, kämpande, slitande

Kroppen är ärrad, trött.. Din mor är borta nu,men hennes kärlek talar än

I vila, i fångenskap, snurrar dina tankar om ett liv som kunde varit

Ett liv som fri..




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP