Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko plastik


Trummans svar
Skrattets ursprung
Kamrat Död
Din lekkamrat kallar

Omgående

Genom elasticiteten




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-06 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och det är inte bara elasticiteten
2011-05-07

    ej medlem längre
så härlig...sträng skum och kul, mystisk. "kamrat död" :) och jag vet fan varför jag börjar tänka på karl alfred här
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP