Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där allt faller samman

I en annan värld
i en annan tid
vill jag leva.
Efter det här
som är nu
kommer ett annat.
En annan dimension
samtidigt där ute.

I det stora alltet
där alla färger finns
och faller samman.
Där inget annat finns
än bara vi.
Tid har slutat
att existera.
Det finns bara det stora
som vi då förstår.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 23:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra berörande rader
2011-05-07

  anits VIP
Vackra berörande rader
2011-05-07

  VildLilja
Kanske är vi redan där
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP