Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig därifrån

Slå till.
Hårt.
Få det att kännas.
Väck mig.

Hets.
Ångest.
Tårar.
Ensamhet.

Rummet fylls av skratt,
skålar,
alkohol.
Blickar,
prat,
förväntningar.

Ta mig därifrån.
Så att jag kan vara ensam.
När jag inte vill vara själv.





Fri vers av dynamit
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark, ångestartad och bra.
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

dynamit
dynamit