Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undertiden röker vi tillsammans.

Jag vill inget hellre
än att göra dig lycklig.



Meningen är att du
skall känna likadant.




Fri vers av dynamit
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dynamit
dynamit