Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att hitta.

Jag fumlar fram,
mörkret tycks aldrig tar slut.

Slår i tån,
häver ur mig några väl valda svordomar.
Du vet att jag kan en hel del va?

Jag försöker hitta någonting att hålla i,
något väggfast,
att ta riktning efter.

Sen kom jag att tänka på ditt leende och hur du får mig att le.
Jag hittar nu.




Fri vers av dynamit
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dynamit
dynamit