Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens dialog

Natten
är tiden
då orden pockar på
de står på kö

Den inre dialogen förs
mer eller mindre tydligt
somt är förvirrat
annat förvridet
livet sammanfattas

Tankar om varandet lyfts till ytan

Det mörka pulserar
dess fradga sipprar
likt bägaren som rinner över

Det ljusa vibrerar
dansar
sjunger sin egen sång
tonerna fångar

Känslor artikuleras
till rop i natten

Någonstans där borta finns någon
som fångar orden
och berörs




Fri vers av AA VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-05-08 00:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gillar dina tankar!
2011-05-17

  Maj-Lis VIP
Ja mycke kommer upp i natten...tack
2011-05-10

    ADI Nehlin
fint skaldat..tyckte om
2011-05-08

    ej medlem längre
Precis så, om natten bubblar den inre dialogen igång. Och man har tur om det finns någon annan som tar sig tid att lyssna, "som fångar orden, och berörs". Fint beskrivet.
2011-05-08

  stenhur VIP
till exempel jag. Tack för en fin läsupplevelse!
2011-05-08

  Mow Dean VIP
känner rytmen.
bra!
2011-05-08

  Ninananonia VIP
Gillar denna Nattens dialog :)
2011-05-08

  Anira
Vilken vacker text...
2011-05-08

  Stjärnöga
Känsligt vackert
formulerat..
2011-05-08

  Osvalds_Dotter VIP
Jag fångade orden och berördes av dem.
//Jenny
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP