Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan till dig

Min längtan till dig
färdas på nattens blommor
dofter man upptäcker
som slår ut i dunklet
i sen vårens trädgårdar
när kvällen blir till skymning
och månens skära syns
där den hänger som ett leende
vid sidan av stjärnor

Min längtan till dig
får ljud av koltrastens sång
och de ljumma vindar som blåser
genom björkarnas blad
känslor som föddes med tussilagons sol
kommer de att slå ut med sommarens värme?
Jag längtar till din beröring
vill veta hur den känns
omvärvd av blommors doft
drar jag ett djupt andetag
och drömmer om din beröring
drömmar av jasmine




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-08 14:44



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så fiiiiiin den är och så vackert skrivet och du får mig att känna stark när jag läser denna.

Känner din längtan.
2011-05-08

    ej medlem längre
En vackert formulerad längtan . . .
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten