Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roligt att leva igen!

En gammal känsla kommer fram
när onådd person söker kontakt.
Ett hopp spirar om
att kanske bli sedd
denna gång och
mött i känslan.

Leendet på mina läppar
kryper fram och det känns
genast roligt att leva igen :)




Fri vers av mjuk
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-08 17:34



Bookmark and Share


  Anna*
Härligt! ♥ Det gläder mig verkligen! =0)
2011-07-12

    Mejja
Unerbar känsla du sätter i pränt!
2011-05-22

    ej medlem längre
Jag hoppas på det bästa för dig!

"Leendet på mina läppar
kryper fram och det känns
genast roligt att leva igen :)"
2011-05-09

  Maria T
Hoppas att du blir sedd
denna gång
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk