Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du

 

Kan du höra  hur det klingar av
daggdroppsfriska toner
i själens hemliga labyrint

Kan du känna hur det strålar av
pånyttfödd värme
ur  hjärtats heligaste vrå

Kan du se hur allt
skimrar av fägring
med ögon klarare än kristall

Kan du det min älskade
så älskar du lika stort
som jag älskar dig…

 

 

 

 




Fri vers av •AW•
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-08 21:11



Bookmark and Share


  jörgen g
Gillar starkt!
2011-08-06

  Eva Langrath VIP
Gnistrande ord fyllda av kärlek
2011-05-09

    ej medlem längre
Vacker, klockren poesi
2011-05-08

  Larz Gustafsson VIP
"Daggdroppsfriska". Ett ypperligt uttryck.
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•