Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en burk






jag ber om ..... att bara idag få lov
att vara en struts den charmiga sorten
med huvudet i sanden och hjärtat gömt i en burk

med lock





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-09 08:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det låter som en realistisk önskan
- gillar!
2011-05-09

  Mow Dean VIP
snärtig text - som vanligt.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP