Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




I kroppar vi förenas

I ett ljuvt lidande bultar min kropp.. Värmen leder mitt sköte

Fuktad av eggande ord öppnas jag, spricker ut i blom och andas

Hettan i dina händer bränner glöd över tiden, skimrar..

Suddande mjukt rör sig dina läppar över huden, svalkar

Viskande älskar du mig mot himlen, vi förenar oss med alltet

Nyutsprungna, mättade, lämnar vi avtryck i vår kärlek




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-09 20:56



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
så vackert!
2011-05-09

    AA VIP
Mycket vackert skriftat.
2011-05-09

    ej medlem längre
"Viskande älskar du mig mot himlen..." Den var otroligt vacker...hela texten är fin, men särskilt den meningen
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP