Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetens händer

Kärleken vidrörde

en längtande själ.

Bräcklig och skör-

i sin ensamhets färd.

Tilliten famnade

en vilsen blomma.

Som veknat av törst

i en traumatisk tid.

Förälskelsen kysste

okyssta läppar ömt.

Och den nya dagen

visade värme.

Trygghetens händer

helade ontets gråt

Livets regnbåge

regnade harmoni.

En ängel smekte

som ömmaste vind.

Höll i hand och öppnade

sluten grind.

Höll om -- höll varsamt-

på resten av färden.

Där ängen fick sommarliv

och sinnet sin frid.

Blåklockor dansade

frihetens dans.

Och smörblom ,som viva

upplevde - ofattbar

lycka

Äntligen !











Fri vers av M-Lyn
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-09 22:49



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Mycket fin och vacker. Bokmärker.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn