Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masker

Vi bär våra masker
på livets teater

Alla har vi roller
antingen i centrum
eller i periferin
manuset skiftar
men ingredienserna
i denna mix som vi kallar livet
består av fars, komedi, drama och tragedi
liksom passioner och svek
allt finns likt en mosaik

Ridån går upp
och ridån går ned
när ridån gått ned finns inte plats för
da capo

Blommorna ligger kvar....

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-09 22:51



Bookmark and Share


  Roger VIP
Just så, så slutgiltigt. Och "blommorna ligger kvar"
2011-05-10

  mare VIP
Du beskriver precis så som livet är..
2011-05-10

  Ninananonia VIP
Jättebra skrivet! :)

Gillar särskilt slutet

"när ridån gått ned finns inte plats för
da capo

Blommorna ligger kvar...."
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP