Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hände sig

 

 

 i dagningssången

en kvinna vandrar vida

svepande är hennes långa blå skrud

ögonen är

upptäckandeljusa

solfnittrande

smeker

rör

vid allt

rör vid allt utom markstigen

det hände sig i dagningssången

en kvinna faller ned

i ett hål

i en tunnel

 

åker kana nedför

färger isblå röda

 

färden ekar

ljusvacker

blir allt tyst

färden

stilla

 

det hände sig i dagningssången

en kvinna befinner sig i en grotta

oh

vackert

 

is är det helt visst

eller ej

 

taket

en kupol skimrande toner ljudande färger

 

ur golv växer

kristallblommor

 

kvinnan

tappar andan i all denna skönhet

 

andlöst

står kvinnan helt stilla

 

ser allt klart

 

allt

klart

 

i det öppnas vägen

 

det hände sig i dagningssången

en kvinna  stiger ut

eller mer

in i

 

livet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 594 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2011-05-09 23:55



Bookmark and Share


  Jazz-75
Urvacker!
2011-08-11

    ej medlem längre
helt fantastiskt
2011-05-10

  Ninananonia VIP
:) Så vackert! :) Och härligt!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser