Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drejaren

Ord
knådas likt lera
fram växer figurer
en del är realistiska
och kan benämnas
annat är abstrakt
endast drejaren
förstår dess innebörd

Ord
knådas likt lera
fram växer figurer
figurerna blir till hjärtan
som symboliserar livet, längtan, kärleken och hoppet
drejaren tar tag i det finaste hjärtat
lyfter upp det mot solen kisar
och ler

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-10 00:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Just så!

Vackert!

Sant :)

Tycker om din dikt Drejaren..
2011-05-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Fina liknelser.
2011-05-10

  Anna*
En bild som blir kvar hos mig och därför bokmärker jag och tackar för att du delar med dig av ditt goda! Applåder ♥
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP