Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min förgätmigej som nu blommar


ÄNNU EN VACKER DAG


vaknar till ännu en vacker
och solig dag

stiger upp drar upp persiennen
lägger mig en stund till ser ut
genom fönstret

jag tycker om att ligga kvar
i sängen en liten stund se ut
över nejden lyssna till fåglarnas
sånger som hörs så bra intill mig
denna tidiga morgon

idag ska jag njuta av dagen och
det vackra vädret dammsuga
som jag behöver göra
kan vänta tills det blir
sämre väder

jag har öppnat min altandörr
känner doften av jord känner
hur naturens egna dofter
möter mig genom den
öppna dörren

himlen är blå solen lyser
på mig det är redan varmt
på min altan som just nu
badar i sol

dum vore jag om jag inte
tar vara på den här dagen
och vad den har att ge




anits 10 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-10 08:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sinnerikt och mjukt skriftat.
2011-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Skönt med solsken.
2011-05-10

  Eva Helene VIP
Gudomlig vårmorgon, fint!
2011-05-10

  Bibbi VIP
Skön harmoni.
2011-05-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En härlig text. Tack för den!
2011-05-10

  ULJO
Carpe Diem
2011-05-10

  poetryGirl
Ta vara på varje minut, det är så ljuvligt nu
2011-05-10

  Sofhia Wirström
man kan riktigt känna hur vacker denna dag är med dina härligt målande beskrivningar.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP