Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


LJUVLIGA BLOMMOR

jag ser i rabatten
där det lyser så vackert
av gult och av blått


blommor så vackra
som lyser upp vardagen
och ger min själ ro




anits 10 maj 2011




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-10 16:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sött i bunden form.
2011-05-12

  ULJO
Blommor i alla former ger glädje. Fin bild.
2011-05-12

    sajo
lyser så vackert av gult och blått så underbart svenskt du beskriver, blommor som är så vackra där dom står och dina bilder som så vanligt är fina.
2011-05-11

  Sofhia Wirström
underbart skrivet, man riktigt ser framför sig de blommor som lyser där i rabatten....du skriver med känsla.
2011-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Härligt.
Fin bild.
2011-05-10

  Eva Helene VIP
Ja, visst blir man bara så glad av allt som blommar nu!
2011-05-10

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP