Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tid av ljus

Från kyliga vindar

till lätta brisar.

Seglade dag-

och natt fram

skonsamt.

Från svidande isar

till ljumma sjöar.

Surfade tiden

på sina mildare

vågors kraft.

Vid flodens strand

vilade tusen

rosor ut-

Rödare och

vackrare än förut.

I en tid av stigande ljus.

Som ingav tro.




Fri vers av M-Lyn
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 18:57



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så himla fin. Inger hopp och lycka. Bokmärker även denna.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn