Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestämmer du vägen?

Öppna dina ögon, vart är du påväg?

Kan du se vart vägen leder?

I slitna kläder har du vandrat, dag och natt.

Vart har tiden tagit vägen?

Staden vill ej känna din närvaro, gatorna ej befläckas. Dina gnisslande tänder berättar om oro, förtvivlan, desperation.

Vart ska du ta vägen?

Du försöker se marken framför dig, vinden biter ditt ansikte. För vart steg du tar kommer du att inse.

Vart ska du ta vägen?




Fri vers av NDRTKR
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-05-10 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NDRTKR