Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var du och du var jag.

Jag vet inte, eller kanske.
Nej, jag vet nog inte.

Varför kommer vi aldrig överrens?
Vimlande, svamlande, i din hjärna!
Jag får aldrig ett rakt svar.

Om jag vore du och du vore jag. Skulle du och jag vara densamma då?
Skulle du vara du och jag vara jag om du var jag och jag var du?

Jag vet inte, eller kanske.
Nej, jag vet nog inte.




Fri vers av NDRTKR
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 22:55



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
br< tanken den ska jag komma ihåg
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

NDRTKR