Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag öppnar ögonen

Försöker att blunda, men kan ändå känna verklighetens grepp om nacken.

Pressar ögonen så hårt att de nästan sprängs.

Jag har gått alldeles för långt, stegen tillbaka är lika långa som de första jag tog framåt.

Är det slut nu? Är det här man ska ge upp?

Tankarna virvlar likt en tornado i mitt huvud, tankar lika vassa som rakblad.

Jag känner händerna skaka, musklerna krampa och svetten som forsar ned för pannan.

Jag öppnar ögonen. För att sedan sluta dem för evigt.




Fri vers av NDRTKR
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NDRTKR