a)  salt ...

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. ta denna med en nyp (a)  salt ...

 




Förhandsreklam till Sex?

 

 

Är en Kram

 

förhandsreklam ...

 

innan

 

det släcks för

 

Sex ?

 

 

~ ¤ ~

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-11 17:30



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Måste det vara släckt? Ha ljuset på så blir det mer direktreklam.
2011-05-16

  Järnkatten
Det är skillnad på kramar och kramar samt hur man kramar ;)...
2011-05-15

  Lena Själsöga Keijser
.... en bra fråga att leva med
2011-05-13

  Micael Axelsson
Haha, jaa det är ju helt klart värt att ställa sig den frågan. Är det första daten, så är det kanske frågan som killen ställer sig, men som kvinnan vet svaret på...
2011-05-12

  Junitvillingen
Något att fundera över...*s*;-)
2011-05-12

  Mow Dean VIP
!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP