Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi andas samma luft

Utanför sammanhangen
som vi tar för givet
finns människor som utestängts
som längtar in tll värmen
någon gång hade de ett hopp
om ett liv

Vi som är i sammanhangen
möter dessa människor
som törstar
de går på samma gator
de andas samma luft
de finns

De berör, de stör
de vittnar om att något
i vårt samhälle inte fungerar

Var finns samhällets fångslinor idag
har vi kapat dem

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-11 23:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det undrar jag också! Mycket bra tankeväckande text!

Samhället borde hjälpa inte stjälpa:I
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP