Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Game Over Baby - You Scored Zero


du må vara helt på ordet uppfuckad
för dina meningar är lösaktiga skott
som träffar mig i hjärtat

och du knullade även mig
då du drog över killen

jag älskade




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 827 gånger
Publicerad 2005-12-26 03:31



Bookmark and Share


  Smultris
Jag minns den fan nu, eller det är ju bara för att du uppdaterade mig inatt...

*en dikt till smultronet när det snurrade lugnade faktiskt nerverna... då...*

hehe... 80 procentigt, jisses...
2007-05-31

  swimsus@gmail.com
Fräckt! Fast tycker dock att "uppfuckad" inte riktigt passar in. Fast provokativt ändå med en positiv klang..
2005-12-29

  Sanningsägaren VIP
Den gör ont!
Skrämmande vacker!
2005-12-28

  hazey_jane
Snyggt! Verkligen.
2005-12-27

  raphaela
Det svider att läsa men det är elegant på ett säreget vis.
2005-12-26

  himlens hemlighet VIP
aj aj aj...syntax error ba...jävla fan asså!
2005-12-26

  Smultris
Titta så bra det blev ;)

Klockrent...




Och du... det snurrar inte längre ;-)
2005-12-26

  Anna H
Julefriden... Ja det blir ju som vanligt med den. Starkt skrivet!! Gå därifrån stolt och rak i ryggen och låt det där bara rinna av dig, det är den bästa hämden... att låtsas inte bli berörd, att låtsas att den andra ändå inte betydde något alls...
2005-12-26

    afrika
slagkraftigt! gillar den här. Speciellt första strofen, speciellt första raden MEN slutet väger upp på bästa vis. Fanfar.
2005-12-26

    jahapp
hmm....håller du å smultris på med nån text-övning?
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP