Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva tonårstid

oh, du ljuva tonårstid
denna plågsamma strid
där allt är svart
vitt

och kompisar är chitt

oh, du ljuva tonårstid
då vi stöps,
görs
förs

till en framtidsperson

oh, du ljuva tonårstid
med plattång,
franstång
polisong
tuppkam
häng
fläng

oh, du ljuva tonårstid
med ljuv och skir romans
där man dras med i trans
flams och ger allt en chans

räknar varje dag,
varje timma,
varje minut
tills eländet ska ta slut





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 21:40



Bookmark and Share


  Reg
Jag ler, skön känsla i den här =)
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t