Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens äventyr

kan ingen spåra.

---

Jag sprang ifrån den ensamma flickan.
Hon föll och gjorde sig illa.

Och jag vände mig inte om.

Själens äventyr
kan ingen spåra.

---

Jag slog henne sedan hårt i magen.
Hon slöt sig som en mussla.

Och jag skrattade rått.

Själens äventyr
kan ingen spåra.

---

Jag försökte resa mig mot stolta män.
Hon sa åt mig att sluta.

Och jag gav sakta upp.

Själens äventyr
kan ingen spåra.

---

Jag särade på mina vitlackerade ben.
Hon lät den rätte komma in.

Och jag skrek av smärta.

Själens äventyr
kan ingen spåra.

---

Jag föll som en sten till jorden och dog.
Hon fick då ett nytt liv.

Och jag var tillfredsställd.

Själens äventyr...




Fri vers av Grubbelmia
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-13 20:38



Bookmark and Share


    Mejja
Så fyllda rader!!!
De smärtar.
2011-06-09

  Bibbi VIP
Helt suveränt bra.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia