Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlösande verbalitet

att förlösas förknippas med smärta
en djupbrännande i sans förträngd smärta
en smärta så våldsam att det känns som om själen slits ur kroppen
förståndet ligger kvar i spyskålen
guppar längsmed huvudsvålen

och så våldsamt hårt kan det vara att lära ett nytt språk på äldre dar

men när orden faller på plats
när talet hänger ihop
ett flöde och djup finns i texten

då är det livets fest som gäller
då kan du unna dig friheten att glänsa

Bjud då till
knäpp upp
bjud på dig själv
servera ditt intellekt på silverfat
låt gästerna dig väl smaka

likt ett årgångsvin




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t