Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kom inga...

 

det kom inga svar på dina rop

trots att tårarna följde orden

och sältan dem redan fördjupat

och fyllt dem med längtan och trånad

 

det kom inga svar på dina rop

fast våren givit grönskan sin färg

och guldgula blommor speglat sol

och fyllt dem med blickarnas lyster

 

det kom inga svar på dina rop

fastän lyckan dig lockat så högt

och bjudit de vackraste toner

för att hjärtans förening skall bli

 

det kom inga svar på dina rop

så lyckan den landar i tankar

och förgyller grå vardagens lunk

medan två hjärtan vilar i sorg

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-14 01:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra