Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


GULA BLOMMOR



jag ser från fönstret
hur gräsmattan hos grannen
glimmar så vackert

det är gullvivor
som lyser upp en grå dag
med sin gula färg

precis som solen
försöker fånga dagen
gör gullvivan min dag





anits 12 maj 2011




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-14 13:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gullvivor - sommarens budbärare.
Av dig så vackert besjungna här,
2011-05-15

  Anya VIP
Dessa haiku har du lyckats mycket bra med. Grattis!
2011-05-15

  Larz Gustafsson VIP
En trevlig blomma.
Fin bild.
2011-05-14

  Eva Helene VIP
Ljuva blomster!
2011-05-14

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP