Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . ibland finner man sig själv genom andra,

för att man tillåter dem att 

komma in i själens boning . . .    




Flygposten fick svar

 

 

Så möttes vi

 

själsligen

 

med ett

avstånd

 

nära hundra mil.

 

Ändå känns det som

om,

man endast behövde ta ett

enda kliv.

 

Det var som om Du

stod utanför min

dörr,

 

jag

 

öppnade dörren,,,

 

 

Känslan kom:

 

hade vi mötts förr”

 

?

 

Så hände något

som jag ej kan förklara,

 

du öppnade mitt hjärta,

 

säg mig....

 

Vem kan främligen vara ?

 

Så kom en tanke till,

jag sände ut ett

brev med

vingar..

 

Och jag har fått svaret jag väntat på.

 

.............................

 

Så sändes Du min vän,

sänd som en

 

Ängel

 

från

 

Himmelen.

 

 

~ ¤ ~

 

Tack.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-14 16:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser

underbart vackert

tack att du skänker oss detta möte
2011-05-20

  Peter Olausson VIP
så vacker om något underbart!
2011-05-15

  Järnkatten
Ljuvt och ödmjukt skrivet om ett möte mellan själar och den samhörighet och kärlek som kan uppstå när hjärtats port är öppen...
2011-05-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Uj.
Jag får gåshud av detta. Så bra!
2011-05-14

  Junitvillingen
Så vackert skriftat om mötet med en själsfrände! Texten är underbar, den innehåller så mycket känsla, glädje, tacksamhet. Snygg uppbyggnad dessutom:-)) Jag bokmärker - på studs!!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP