Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (nyanser)...

 

ösregnet slog hårt

himmelsrodnad efter regn


akvarellnyans


blandas och tas från palett

och jämförs med verklighet

 

(c) tk.

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-14 22:38



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..så är det
2011-05-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jo. Och måla fort när det stämmer, nyanserna skiftar ju, minut för minut. Längre söderut ännu snabbare.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra