Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en-het


I natt betyder inga ord mer än bara ord
Betyder inga meningar mer
än den mening vi ger

Och dina ord sades aldrig högt
men ekar ännu i mitt inre
lär göra så för evig tid

Och om världen säger att vi felar
tar vi det för vad det är

För bröst mot bröst
dansar vi till våra egna toner
dikterade av ingen annan
än våra egna pulsslag

Jag behövde aldrig prestera
för att vara din,
du behövde aldrig vara mer
än min…

Och vi ser inte längre än
två vilsna själar kan förmå
i en värld av intighetens mysterium

Men väl medvetna om våra egna universum
sammanslagna starkare än några atomer

För de skall ta slut en dag
men vi lever i en evighet

Skapad bara för oss två


Och hud mot hud skapar den värme
som bara två älskande kan

Då inget annat räknas
Inget annat stör


Än två pulsslag som bryts
delas, slås samman
bildar en enhet
som denna ytliga värld
aldrig tycks kunna förstå


Innan vi föddes, skapades vi
för något mer
för ett syfte


Skapa enhet
där distans förut rådde

Det romaner kallar passion
det vi kallar…




Fri vers av Regular
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-15 00:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Höga Visan 1:2-4 och Psaltaren 73:25

Applåd och bokmärke.
2011-05-15

    ej medlem längre
Jättebra, gillar!
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular