Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga som kan undvikas men kan behövas ställas.


Oundvikligt

Pojken frågade- Vad kommer du sakna när jag dör?

Flickan svarade- Ditt leende i den stela världen,
ditt skratt i den tråkiga vardagen,
Dina andetag vid min sida.

.
Flickan frågade- Vad kommer du sakna när jag dör?

Pojken svarade- Dig!




Fri vers av nilla
Läst 463 gånger
Publicerad 2004-07-18 21:56



Bookmark and Share


  Kim S.
bra!!! Jättegullig!! Helmysig...Jättebra!!!!!
2004-07-18
  > Nästa text
< Föregående

nilla