Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1-0 till mig

När man inte kan backa,
När man måste gå vidare.
När man måste uthärda de svåra,
När man måste reda sig själv.
När det inte finns någon utväg,
Det är jag mot min framtid.




Fri vers av nilla
Läst 509 gånger
Publicerad 2004-08-13 22:21



Bookmark and Share


    sister under the sun
väldigt bra!
2004-08-25

    Sandra Petersson
som om det är mig du skriver om.. underbart!
2004-08-16
  > Nästa text
< Föregående

nilla