Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blir inget som jag vill?


Ungdomens baksida

Snälla,
Lämna mig ifred.
Snälla,
Släpp taget.
Snälla,
Låt mig vara ledsen.

Ung och ledsen är ung och dum.
Av många drömmar blev ingen verklighet.
Trött på livet, trött på att allt.
Många minnen, ingen framtid.

Snälla förklara,
varför blir inget som jag vill?




Fri vers av nilla
Läst 547 gånger
Publicerad 2004-08-23 18:13



Bookmark and Share


    Malin Johansson
bra text!!! känner igen mig i det du skriver...!! men livet går ju upp o ner tyvärr...!!
2004-09-20

    LIF
är att alla 16-åriga tjejer hatar livet. Du fångade verkligen hur jag kände mig för nåt år sedan. Dikten träffar mitt i prick.
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

nilla