Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1.


Vingslag


Hon saknade det enda
som skulle kunna få henne att stanna,
orden som skulle tillåta henne att ge,
av det enda hon ägde.

Varje dag när morgonen grydde
hörde hon kvittret
och hon kunde knappt förmå sig
att öppna ögonen.

Smärtan som strålade med ljuset
förde henne alltid
ännu längre in i mörkret,
i ensamheten.

När hon blundade försvann hon
ännu en gång
djupt ned i drömmarnas spiral.

Fåglarna slutade sjunga
och hon flög.




Fri vers (Prosapoesi) av annsofie
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-05-16 13:06



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Vackert sorgset. Applåder till dina dikter. Och Varmt tack till den du gav mig.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

annsofie
annsofie