Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 6.


Fast i det förflutna


Hon hade gått samma väg
så många gånger förr,
men den här gången
kändes det annorlunda.

Gatans skuggor vände sig mot henne
och det ekade fotsteg
i hennes huvud.

När det började regna stannade hon,
hon blundade
och lät minnena från den där gången
skölja över henne.

Skuggorna hade henne fast
och för första gången
lät hon det vara så.




Fri vers (Prosapoesi) av annsofie
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-05-20 14:35



Bookmark and Share


    AA VIP
Nuet har bojor vare sig vi vill eller ej.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

annsofie
annsofie