Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 4.


Röster i motvind


Hon såg hur träden dansade i vinden,
hur tiden allt mer försvann
medan hennes ärr blektes
i den svaga solen.

Om någon hade frågat henne, precis där,
om hur hon mådde,
kanske hon hade berättat sanningen.

Men allt som hördes var vinden,
och träden,
och ekot av vad som varit.




Fri vers (Prosapoesi) av annsofie
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-05-17 19:58



Bookmark and Share


  Mow Dean
å vilka vackra rader
tack för att du delar med dig
2011-05-18

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

annsofie
annsofie