Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bara ett klipp ur det som kallas vardagen)


Avlyssnat

Pojke, ca 10, till pojke, ca 10 (och tvärtom):

- Jag vet hur man gör en dörr ...
- Ja, av trä!
- Ja

(tystnad)

- Fan nu måste jag hitta hem igen!
- Vill du se mitt hus?

(tystnad)

- Jag får så många får!
- Vad ska du göra med dom?

Ett barn skriker borta vid lånedisken.

- Jädrar vad ungarna skriker!
- Ja! ... Men vi har också varit såna.
- Ja.

(tystnad)

(klick-klick-klick-klick-klick...)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunwale VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 16:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, har man inte råd att gå på teatern kan man nöja sig med verkligheten. Spännande för en presumtiv läsare att fylla i mellanrummen.
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP