Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

Har under en längre tid
levt i en tunnel
ockuperad av bördor
vardagens trivialiteter
har lämnats därhän
våren
förnimms i ögonvrån

Ser dock ljuset i tunneln
friheten hägrar
snart är allt slit över
poeter.se har bland mycket annat
varit en oas
där ord speglats mot ord
och mina ord har bedömts
att skriva annat
har varit förlösande
och inspirerat
TACK

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-16 22:55



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Fram för mer ljus i slutet av tunnlar.
Fram för kortare tunnlar (eller deras avskaffande)
Fram för mera skapande och kreativitet, ty det förlöser energi, ork och alternativa vägar runt problem (som kanske inte ens är problem, när allt kommer till kritan)
Fram för oaser. I hjärtat, i livet, i öknen, på internet... Överallt!

Och vet att du själv samtidigt utgör en oas för oss andra! :)
2011-05-16

  Ninananonia VIP
:) Härligt att läsa. Håller med om det :)
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP