Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Så svår är kärlekens tystnad
avstånd som skiljer
två som älskar.
Gråter kärlekstårar
för att hon inte är här.

Ibland kommer tvivlen
att avstånd är en gräns
som bryter kärleken.
Tystnaden som följer
i den tid som flytt
sedan vi skiljdes.

Kanske överlever kärleken
tack vare avståndet?
För innerst inne
vet jag att kärlekens finns.
Kanske är tystnaden
bara ett bevis på kärlek.

Så svår är kärlekens tystnad
avstånd som skiljer.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-17 00:04



Bookmark and Share


  anits VIP
mycket fint och
berörande skrivet
2011-05-17

  Rasehorn
riktigt bra skrivet , gillas!
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP